Saturday, 01 January 2022 / Published in Designtävling, Entreprenör, Göteborg, Kommersiell, Sverige

Stängselföretag & Installatörer i Sverige

Oavsett om du behöver säkra din trädgård eller bara lägga till lite dekorativ stil till ditt landskap, är staket en integrerad del av ett hems exteriör och trottoarkant. Med tanke på deras säkerhet och estetiska betydelse behöver de designas, installeras och repareras korrekt — som tur är kan staketentreprenörer i Sverige hjälpa till. Från att utforma anpassade stängseldesigner till allmän stängselreparation och underhåll, dessa proffs kommer att få ditt stängsel att se snyggt ut på nolltid!

Monday, 15 March 2021 / Published in Designtävling, Entreprenör, Göteborg, Kommersiell, Sverige

välj staketentreprenör

Innan du anlitar en stängselentreprenör i Sverige, samla ihop en kunskap från ca 3 lokala stängselföretag och installatörer. Läs igenom kundrecensioner, kolla in deras tidigare projekt och begär sedan en offert från de bästa stängselföretagen och installatörerna nära dig.

För att hitta en stängselentreprenör i Sverige på Jordankartjanst.com, begränsa din sökning i avsnittet Proffs på webbplatsen till stängselföretag i Sverige. Du kan även titta igenom våra bilder för att hitta exempel på stängsel och grindar som du gillar, kontakta oss sedan för att göra ett professionellt arbete.

Här är en lista med frågor att ställa till en blivande Sveriges stängselentreprenör för att hitta rätt fackman för ditt projekt:

Hur länge har du varit i branschen?
Hur många projekt som mitt har du slutfört?
Får jag se exempel på tidigare projekt?
Vem kommer att arbeta med projektet?
Är arbetarna anställda eller underleverantörer?
Vilken utbildning och licens har du?
Kan du ge mig referenser?
Hur laddar man och vad ingår i det?
Kan du ge mig en skriftlig uppskattning?
Ger du en garanti?
När kan det här jobbet göras?
Vad händer när kostnaden överstiger budgeten? Hur är det med ändringar av material eller arbetsprissättning?
Vad behöver jag tillhandahålla?
Finns det några viktiga överväganden eller problem du förutser med detta projekt?

Tuesday, 15 March 2016 / Published in Designtävling, Entreprenör, Göteborg, Kommersiell, Sverige

Att introducera ny teknik kan vara svårare inom byggbranschen än i andra branscher. Innovationsbarriärer som olika standarder, industrifragmentering, konjunkturaversioner, riskaversion och andra faktorer kan skapa ett ogästvänligt klimat för innovationer… På grund av sådana hinder är företag naturligtvis ovilliga att prova en ny teknik, särskilt om det handlar om att lägga hela företag på linjen.

Inom byggnation finns inga sådana stora aktörer.

Brist på starka samordnande agenter i byggbranschen minskar oddsen för framgångsrik kommersialisering, vilket skapar ett avskräckande för FoU-investeringar. Slutligen bidrar bristen på teknisk innovation till sjunkande byggproduktivitet.

TOP